Helena Garcia Melero conversa amb Gerard Piqué, al programa especial del lliurament dels Premis Talent
Helena Garcia Melero conversa amb Gerard Piqué, al programa especial del lliurament dels Premis Talent
Dimarts i dimecres a la nit

Els Premis Talent, a TV3 i al 33: l'empresa catalana es posa en marxa

TV3 i el 33 oferiran un programa especial del lliurament dels Premis Talent, que atorga la Cambra de Comerç de Barcelona, conduït per Helena Garcia Melero. Demà, dimarts, a les 23.50, es podrà veure a TV3, i dimecres, a les 22.10, al 33.

Arran de la pandèmia del coronavirus, l'acte de lliurament dels Premis Talent Cambra s'ha transformat en un programa de reflexió i anàlisi per parlar sobre el futur econòmic i, a la vegada, premiar el talent empresarial català. Aquesta és una edició centrada en la lluita de les empreses i institucions catalanes per superar la Covid-19.

Personalitats de diversos sectors, com el conseller delegat de la GSMA, John Hoffman, el doctor Bonaventura Clotet, la filòsofa Marina Garcés o l'empresari i futbolista Gerard Piqué, entre d'altres, reflexionen sobre els escenaris immediats que es plantegen després de la pandèmia i com els ha d'abordar la petita i mitjana empresa catalana. Aquest programa especial, conduït per Helena Garcia Melero, també inclou una entrevista al president de la Generalitat, Quim Torra, amb l'objectiu de resoldre dubtes sobre la manera com l'administració té previst afrontar la crisi. 

A més a més, en aquesta edició especial dels Premis Talent Cambra es reparteixen nou guardons. Sis premis d'honor a professionals i entitats de trajectòria consolidada i tres reconeixements especials per a empreses i institucions que, durant la pandèmia, han desenvolupat iniciatives per col·laborar amb el sector sanitari de manera altruista.

Des d'un entorn històric com és el Saló dels Cònsols de la Llotja de Mar, seu de la Cambra de Comerç de Barcelona, representatiu de la identitat emprenedora catalana, els Premis Talent Cambra volen ser un exercici col·lectiu d'empenta i una crida a aportar noves propostes que ajudin a impulsar, des del talent, l'economia del país.

Aquest programa especial, impulsat per la Cambra de Comerç de Barcelona i la Welcome Talent Society, està produït per Empren E2 en col·laboració amb The Mediapro Studio i la CCMA, SA.


tv3.cat

tv3.cat/33

Anar al contingut