Els Premis Revolució 4.0 Emprenedors guardonen 9 projectes d'innovació

L'emissió del programa especial de les distincions de "Revolució 4.0", de Xantal Llavina, serà aquest diumenge, a les 22.00, a Catràdio

La sisena edició dels Premis Revolució 4.0 Emprenedors ha distingit fins a 9 projectes o iniciatives innovadores en una vesprada amb la presència del director de Catràdio, Jordi Borda, el subdirector, Xavi Mujal, i la presentadora del "Revolució 4.0", Xantal Llavina.  

Tots els premiats per categoria 

Xarxes socials: "La Sotana"  

La tertúlia humorística sobre futbol "La Sotana" s'ha convertit en tot un fenomen mediàtic a les xarxes. Van començar fa deu anys de zero i han sabut aprofitar les xarxes socials per difondre la seva proposta innovadora i arribar a milers de seguidors. 

Disrupció: Bcn Visuals  

És una companyia tecnològica que triomfa a tot el món amb les seves pantalles 3D anamòrfiques que fan possible innovadores campanyes publicitàries. Grans empreses mundials confien en ells per tirar endavant les seves campanyes. Anuncis a llocs emblemàtics com Times Square o Las Vegas han fet augmentar el seu prestigi. 

Revelació: Innovamat i Delectatech 

Innovamat ha revolucionat la manera d'ensenyar les matemàtiques a 9 països del món i a més de 2.000 escoles. Ha fet perdre la por a les matemàtiques a desenes de milers d'alumnes de diversos països del món i s'ha convertit en una eina que molts professors i professores usen per explicar aquesta matèria. Gràcies a la tecnologia i a una bona idea, Innovamat ha sabut crear una proposta didàctica diferent. 

Delectatech ha revolucionat el sector de la restauració. Gràcies a la IA, ha creuat les dades de més de 260.000 restaurants per tenir un coneixement exhaustiu i del tot real d'un sector que tradicionalment no s'ha digitalitzat tant com d'altres. Gràcies a la bona gestió de tantes i tantes dades, les empreses d'aquest àmbit tenen una enorme quantitat d'informació, que és molt útil per establir les seves estratègies comercials. 

50x50: la directiva i creativa publicitària Sam Júdez, directora general de DDB Spain 

Júdez fa molts anys que reivindica el lideratge femení, el trencament de les bretxes de gènere i la presència de moltes dones en els àmbits directius. Per tot això, ha rebut el premi de mans del director de Catràdio Jordi Borda. 

Sostenibilitat: Bus UP  

Bus UP gestiona serveis de rutes compartides per a polígons industrials i parcs empresarials. Aquesta empresa tecnològica vol implantar el servei públic que ara funciona en nuclis urbans en zones on el cotxe és majoritari. 

Salut: Amelia Virtual Care  

Una empresa que ofereix tecnologia com la realitat virtual per ajudar els professionals de la salut mental en el tractament dels seus pacients i que en els darrers anys ha tingut un gran creixement.  

Solidaritat: Fundació Isidre Esteve  

Des de fa més de deu anys, la Fundació Isidre Esteve ajuda molta gent per millorar la seva autonomia personal i per millorar la seva qualitat de vida. Els valors de l'esport es converteixen en una gran eina per millorar la salut física i mental de gent a qui la vida els ha posat en una situació difícil. La Fundació també suma esforços perquè la tecnologia i la investigació avancin en el tractament i l'estudi de les lesions medul·lars. Aquest guardó l'entrega el subdirector de Catràdio, Xavier Mujal. 

Trajectòria: Fluidra  

Fluidra és una empresa que es dedica al sector de la piscina i el benestar. Avui és present a gairebé 50 països de tot el món, factura més de dos mil milions d'euros i té més de set mil treballadors. I tot va començar l'any 1969. Des d'aleshores ha estat una empresa familiar que ha anat escalant fins a assolir el lideratge mundial.  

L'emissió del programa especial de l'entrega d'aquests guardons del "Revolució 4.0" serà aquest diumenge, a les 22.00, a Catràdio.

   

#RevolucióCatRàdio 

3cat/revolucio/ 

Anar al contingut