Divendres, a les 13.00

Els Premis Nacionals de Cultura 2022, al 3/24

Demà, divendres 27 de maig, a les 13.00, el 3/24 transmetrà en directe l'acte de proclamació i lliurament dels Premis Nacionals de Cultura, en un programa especial conduït per Carolina Rosich

El canal 3/24 seguirà en directe la cerimònia de lliurament dels Premis Nacionals de Cultura 2022, que cada any atorga el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) a les persones i entitats que contribueixen a l'enaltiment del sector cultural. Aquest any, la periodista i gestora cultural Emma Quadrada serà l'encarregada de presentar l'acte.
 
La periodista de TV3 Carolina Rosich serà la conductora de l'especial que el 3/24 transmetrà en directe i que comptarà amb la participació de les persones i entitats premiades i tindrà com a escenari l'auditori de la Fundació Joan Miró.
 
La cerimònia inclourà les intervencions institucionals de Pere Aragonès, president de la Generalitat de Catalunya, i Vinyet Panyella, presidenta del CoNCA. També hi assistirà la consellera de Cultura, Natalia Garriga, i altres personalitats relacionades amb del món de la cultura.
 
Els Premis Nacionals de Cultura
 
Des del 2009, el CoNCA atorga aquests premis, que són la distinció més important en el camp de la cultura a Catalunya, uns guardons que es lliuren a les persones, entitats o institucions de qualsevol àmbit territorial que siguin mereixedores d'un reconeixement institucional per la seva contribució singular a la cultura catalana.
 
El jurat està format pels membres del plenari del CoNCA: Vinyet Panyella, Margarida Troguet, Jordi Font, Tania Safura Adam, Jaume Ayats, Salvador Casals i Núria Iceta. Tots ells valoren l'excel·lència, la innovació, la trajectòria i la projecció de les candidatures, així com la seva contribució durant l'any anterior al de la concessió.
Anar al contingut