Els play-off de la Lliga de futbol sala, a Esport3

Demà, a les 13.15, Esport3 emetrà en directe el primer partit dels play-off de quarts de final de la Lliga de futbol sala entre el Barça i el Rios Renovables Saragossa.

Després de guanyar la Copa del Rei a Càceres, el Barça obre aquest dissabte, en directe, per Esport3, els play-off de quarts de final pel títol de Lliga. La sèrie al millor de 3 torna a enfrontar l'equip d'Andreu Plaza contra el Rios Renovables Saragossa, el botxí dels blaugranes als quarts de final de la Copa d'Espanya, en un matx que es va decidir als penals. El Barça estrena l'eliminatòria a Saragossa, on, a la fase regular de la Lliga, els barcelonistes ja van guanyar per un clar 3 a 8.

Els blaugranes buscaran la victòria per poder decidir el pas a semifinals, ja, el pròxim dimarts, 15 de maig, al Palau, en el segon partit d'aquest duel entre el segon i el setè classificat de la competició domèstica. Si calgués un tercer partit, es jugaria el diumenge 20 de maig, a les 18.30. El Saragossa és un dels equips revelació de la temporada. Ha arribat a semifinals de les dues Copes i torna als play-off després de 5 anys d'absència.

La transmissió de tota la sèrie serà de Xavi Lorente i, els comentaris tècnics, de Jordi Garcia.

esport3.cat

Anar al contingut