Els peripatètics es rebel·len, a "Merlí"

Dilluns, a les 21.55, TV3 estrena un nou capítol de la tercera temporada de "Merlí", la traca final de la sèrie revelació de TV3, produïda per Veranda TV, amb idea i guió d'Héctor Lozano, direcció d'Eduard Cortés i protagonitzada per Francesc Orella. L'escriptor, anarquista i filòsof estatunidenc Henry David Thoreau entra a l'aula de Merlí Bergeron.
Actualitzat

THOREAU

El Merlí (Francesc Orella) se sent cada cop més lluny dels alumnes quan li boicotegen un examen. El Gerard (Marcos Franz) no vol tornar a l'institut i el Merlí vol ajudar-lo encara que la Gina (Marta Marco) no ho permeti. La Tània (Elisabet Casanovas) vol parlar seriosament amb el Pol (Carlos Cuevas) sobre la seva relació.

Tercera i última temporada

Ha passat Nadal i els alumnes tornen a classe amb el Merlí. El segon curs de Batxillerat continua per al professor i els seus peripatètics. Tots són conscients que el temps d'institut s'està acabant i que s'acosta la selectivitat i la universitat. A classe s'arrossegaran unes trames amb què es va acabar la segona temporada.

A la sala de professors hi ha canvis. L'Eugeni és el director de l'institut i hi arriben cares noves. El Gabi és el nou jove professor de Literatura, però qui més sacsejarà el Merlí és la Silvana, la nova professora d'Història, que tindrà molt bona acollida al claustre. Merlí, d'entrada, estarà entusiasmat amb l'arribada d'aquesta professora creativa, però, a poc a poc, anirà veient que els alumnes l'estimen molt i començarà a estar-ne gelós. Merlí, però, no deixarà de fer les classes de Filosofia a la seva manera particular.

tv3.cat/merli

facebook.com/MerliTV3

twitter.com/MerlíTV3