Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
DIMECRES, A LES 8.30

Els periodistes Ferran Casas i Neus Tomàs i el grup Estopa, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Dijous, 24 d'octubre, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà els periodistes Ferran Casas, subdirector de Nació Digital, i Neus Tomàs, subdirectora d'Eldiario.es, dos dels autors del llibre "Tota la veritat: La crònica definitiva dels dies decisius del Procés" (Ara Llibres, 2019).

 

La tertúlia

A continuació, la tertúlia, amb Antoni Gelonch, exsecretari general dels departaments d'Ensenyament i Sanitat; Sara Jaurrieta, professora d'Economia de la UAB i exregidora del PSC; Joan Puigcercós, expresident d'ERC i exdiputat al Congrés; Gabriela Serra, activista social, i Javier Pérez Royo, catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Sevilla.

 

Les dones arquitectes a "Us fem cas"

A les 10.05, "Us fem cas", amb Montse Barcon, que es desplaça al Festival d'Arquitectura 48H Open House Barcelona, que té lloc els dies 26 i 27 d'octubre i que en aquesta desena edició té com a protagonistes deu dones arquitectes.

 

La tertúlia esportiva post-Champions

A les 10.15, tertúlia esportiva post-Champions, amb Jordi Costa, realitzador del programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio; Danae Boronat, periodista de Movistar Futbol, i Marcos López, periodista d'El Periódico.

 

Els Estopa, a l'estudi i entrevista a la directora Neus Ballús i l'actor Sergi López

A les 10.40, entrevista a David Muñoz i José Muñoz, els Estopa, que compleixen vint anys de carrera oficial i presenten el seu nou disc, "Fuego" (Sony Music).

A les 11.05, "El galliner", amb Àlex Gorina, Alfons Gorina i Gemma Ruiz. La secció inclou l'entrevista a Neus Ballús, directora i guionista d'"El viatge de la Marta", i Sergi López, actor protagonista de la pel·lícula, que s'estrena el divendres 25 als cinemes. 

 

L'escriptor Adrià Pujol, concursant de "L'apocalipsi"

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de concursants l'escriptor Adrià Pujol i l'oient Martí Marcos.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook.com/maticatradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

Anar al contingut