Mònica Terribas.
Mònica Terribas.

Els partits valoren els resultats del 28A a "El matí de Catalunya Ràdio"

Dilluns, 29 d'abril, a partir de les 8.00, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, farà roda de trucades als partits polítics per valorar els resultats de les eleccions del diumenge 28 d'abril.

A continuació, la tertúlia, amb Gemma Ubasart, professora de Ciència Política a la Universitat de Girona; Joan B. Culla, professor d'Història Contemporània de la UAB; Montserrat Nebrera, professora de Dret Constitucional a la UIC; Jaume Roures, soci gestor de Mediapro, i Manuel Milian Mestre, periodista i assessor d'empreses.

A partir de les 11.05, "Lecturàlia" amb Màrius Serra. La secció inclou l'espai "Els arbres no s'ho mereixen", amb Enric Gomà i Virgínia Cierco, directora de la Biblioteca Bon Pastor, i l'entrevista a Sònia Moll, filòloga i poeta, que presenta el llibre "Beneïda sigui la serp" (Godall Edicions).

A les 11.45, actuació i entrevista al grup musical Las Migas, que presenten el disc "Cuatro" per celebrar el seu 15è aniversari. Les integrants del grup Bego Salazar, veu; Alicia Grillo, guitarra; Marta Robles, guitarra, i Roser Loscos, violí, interpretaran en directe el tema "La Tarara".

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook.com/maticatradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

Anar al contingut