Jordi Sunyer
Jordi Sunyer

Els partits Olot-Barça i Lleida-Llagostera, de Segona B de futbol, a Esport3

Demà, a les 16.30, Esport3 oferirà en directe el partit entre l'Olot i el Barça, i a les 19.00 serà el torn del Lleida Llagostera. Tots dos són partits ajornats per la Covid-19

Després de l'ajornament de diversos partits a causa de positius de Covid-19 en diversos equips, la Segona B es va posant progressivament al dia. Aquest dimecres es recuperen dos enfrontaments que es podran seguir en directe a Esport3: l'Olot- Barça B de la segona jornada (16.30) i Lleida-Llagostera de la quarta (19.00).

En el primer cas, i de forma inesperada, es tracta d'un duel amb urgències per fugir de la zona baixa de la classificació. L'Olot, que es va quedar a les portes del "play-off" d'ascens la temporada passada, és el cuer del grup amb només dos empats en cinc partits i no ha mostrat la solidesa defensiva que el va caracteritzar en temporades anteriors. Els de Raúl Garrido, a més, estan pagant les conseqüències d'una plantilla curta i de les baixes, amb fins a cinc lesionats per a aquest partit; els garrotxins hauran de comptar amb quatre jugadors del filial en la convocatòria. Mentrestant, el Barça B de Garcia Pimienta ve de perdre en els dos últims partits a fora, contra l'Andorra i l'Hospitalet, i només ha estat capaç de marcar un gol en quatre partits, a més, de rebot a la sortida d'un córner, obra d'Arnau Comas, central cedit a l'Olot la temporada passada. El filial barcelonista també arrossega moltes baixes per lesió, l'última, la d'Oriol Busquets, i, a més, ha vist com Ronald Koeman s'emportava Konrad, un dels seus jugadors més desequilibrant, per al desplaçament de Champions a Kíev.

Al Camp d'Esports, el Lleida buscarà el primer triomf com a local de la temporada després de l'ensopegada de dissabte contra el Cornellà. Els lleidatans havien donat molt bones sensacions com a visitants, però dissabte van completar una de les prestacions més discretes de la temporada. El tècnic Molo també ha hagut de superar les baixes de quatre jugadors, Abraham Minero, Marc Martínez, Alpha Bagayoko i César Soriano, per lesió. Al davant hi tindrà un Llagostera que tornarà a posar a prova la seva resistència: els d'Oriol Alsina s'han classificat per disputar, el 2 de desembre, la final de la Copa Federació, rebran l'Espanyol a la Copa del Rei i, tot i així, es mantenen invictes a la Lliga, amb tres empats i una victòria, sumada diumenge passat contra l'Espanyol B.

Els comentaris de l'Olot- Barça B seran de Jordi Sunyer, i els del Lleida-Llagostera, d'Enric Vilalta. L'anàlisi tècnica dels dos partits anirà a càrrec de Jordi Gonzalvo.

esport3.cat

Anar al contingut