Jordi Sunyer
Jordi Sunyer
Dissabte i diumenge

Els partits Hospitalet-Nàstic i Lleida-Barça B, de Segona B de futbol, a Esport3

Aquest cap de setmana, doble sessió de futbol de Segona B a Esport3. Dissabte, a les 19.00, s'emetrà el partit entre l'Hospitalet i el Nàstic, i diumenge a les 18.00 serà el torn del Lleida Esportiu i el Barça B

Hospitalet-Nàstic

L'Hospitalet s'enfronta al líder indiscutible del subgrup 3A en el pitjor moment de la temporada, després d'encaixar un 6-0 al camp del Barça B, el primer resultat d'aquestes característiques que encaixa l'equip riberenc a la categoria de bronze, i sumar, únicament, un punt dels últims 21 en joc. A més, els de Jonathan Risueño són l'equip més golejat de tots els grups, amb 31 gols en contra. Al davant, un Nàstic que ve d'una jornada de descans i que acumula 14 partits invicte, la ratxa més duradora de les tres primeres divisions del futbol espanyol, però que encara tindrà la baixa d'un dels homes clau, Roger Brugué, amb una lesió als isquiotibials.

Lleida-Barça B

El partit de diumenge al Camp d'Esports lleidatà, serà un duel directe per la zona de lligueta d'ascens; el Lleida Esportiu és quart i el Barça B, tercer. Dos punts els separen després que tots dos van guanyar el cap de setmana passat, al camp del Cornellà i contra l'Hospitalet, respectivament. Els de Molo volen refer-se de la patacada contra l'Espanyol B en l'últim duel a casa, mentre que els de García Pimienta, carregats de baixes tot i recuperar el central argentí Ramos Mingo, buscaran millorar els seus números com a visitant, ja que només han sumat 4 punts a fora.

Els comentaris dels dos partits seran de Jordi Sunyer i l'anàlisi tècnica, de Jordi Gonzalvo.

esport3.cat

Anar al contingut