Diumenge, a les 17.00, i a les 19.00

Els partits entre el Vila-real B i el Barça B i el Cornellà i el Nàstic, de la Primera RFEF, a Esport3

El canal Esport3 proposa aquest diumenge dues retransmissions consecutives de partits amb presència catalana a la Primera RFEF, la tercera categoria del futbol espanyol. A les 17.00, Vila-real - Barça B i a les 19.00, Cornellà-Nàstic

A les 17.00, des de la Ciutat Esportiva del camí de Miralcamp, es podrà seguir en directe el duel entre els filials del Vila-real i del FC Barcelona. L'equip de Sergi Barjuan visita el segon classificat del grup després d'encaixar dues derrotes consecutives i quedar-se sense marcar en els dos últims partits, contra l'Albacete i el San Fernando.

Això ha fet que els blaugranes hagin caigut de la zona de play-off d'ascens, que ara tenen a dos punts: malgrat això, continuen sent el millor equip català de la categoria. El Vila-real B, mentrestant, va poder frenar –amb una victòria al camp de la Balompédica Linense– una caiguda lliure traduïda en tres derrotes que li havien fet perdre el liderat del grup. Els groguets, amb Juan Carlos Arana com a estilet (6 gols), mantenen bona part del bloc de la temporada passada, dirigits per Miguel Álvarez, tècnic amb una llarguíssima trajectòria en el futbol català.

I a les 19.00, el Nou Municipal del Sorral del Riu de Cornellà de Llobregat acollirà el duel entre dos equips en crisi: el Cornellà i el Nàstic. Els de Raúl Casañ no han pogut acabar de desempallegar-se del perill de la zona baixa: la victòria al Benito Villamarín davant del Betis Deportivo ha estat l'única en els últims cinc partits, de manera que els verds només han sumat 3 punts de 15 i s'han situat només un punt per sobre de les posicions de descens. Mentrestant, el Nàstic, candidat a la zona alta, encara arriba amb una ratxa pitjor; 2 punts dels últims 15 possibles i pèrdua de la imbatibilitat al Nou Estadi, amb la derrota en l'última jornada contra el líder, l'Atlètic Balears (1-2). Més preocupant, però, és el rendiment de l'equip de Raül Agné com a visitant: no ha guanyat encara a fora, només ha marcat dos gols i no ha vist porta en els últims tres desplaçaments.

Els comentaris del Vila-real B-Barça B seran d'Agustí Alavés, i els del Cornellà- Nàstic, de Jordi Sunyer. L'anàlisi tècnica dels dos partits serà de Jordi Gonzalvo.

esport3.cat

Anar al contingut