Els partits del Joventut a l'Eurocup de bàsquet, en exclusiva, a 3Cat

3Cat i l'Eurolliga han acordat la compra dels drets dels partits del Joventut de Badalona en l'Eurocup de bàsquet, que començarà demà dimecres

Els partits de les primeres jornades es podran seguir per les plataformes digitals d'Esport3, fins el llançament de la nova OTT 3Cat. També es podran veure una selecció de partits en directe per Esport3, d'acord amb la seva programació. Els drets de 3Cat pels partits europeus del Joventut son en exclusiva pel territori espanyol, inclosa la fase regular i els play off.
 
El Joventut de Badalona s'enfrontarà al Besiktas en el que significarà el seu debut en l'Eurocopa, la segona competició continental, de la qual va ser semifinalista la temporada passada.
 
El Besiktas és un club històric amb una majoria de jugadors turcs i bons jugadors americans com ara Jonah Matews o Leyton Hamonds. 
 
La transmissió d'aquest partit inaugural es podrà seguir demà, per Esport3 i les seves plataformes digitals, a partir de les 20.00.
 
Els comentaris serán de Jordi Robirosa i Nacho Solozábal.
 
L'oferta europea del bàsquet català es completarà a partir de la setmana que ve amb els partits de l'Uni Girona i el Cadí La Seu a l'Eurocup femenina
 
esport3.cat
Anar al contingut