David Clupés presenta i dirigeix el "Tot gira"
David Clupés presenta i dirigeix el "Tot gira"
DIVENDRES, DISSABTE I DILLUNS

Els partits de l'Espanyol i el Girona, al "Tot gira"

El magazín "Tot gira", amb David Clupés, torna aquesta setmana coincidint amb la disputa de la segona jornada de la Lliga masculina de futbol. Divendres, a partir de les 19.45, amb la transmissió de l'Espanyol-Rayo Vallecano; dissabte, de 23.00 a 0.00, amb el repàs de la informació esportiva del dia; i dilluns, a partir de les 21.30, amb la transmissió del Girona-Getafe.

Divendres, 19 d'agost (de 19.45 a 23.00) 

El programa inclourà la transmissió de l'Espanyol - Rayo Vallecano, partit de la segona jornada de la Primera Divisió. Amb la narració des de l'RCDE Stadium d'Eudald Serra, les dades de Sergi Andreu i els comentaris de Dani Ballart, Marc Mayola i Carles Domènech. Sota la direcció d'en David Clupés. 

Dissabte, 20 d'agost (de 23.00 a 0.00) 

Una nova edició de la versió estiuenca del "Tot gira" amb el repàs de la informació esportiva de la jornada, inclosa l'última hora del Celta - Reial Madrid que s'estarà jugant a aquelles hores i la prèvia del partit Reial Societat - Barça de l'endemà. 

Dilluns, 22 d'agost (de 21.30 a 1.00) 

El programa acompanyarà el Girona en el debut com a local en la tornada a Primera Divisió. A partir de les 22.00, els de Míchel reben el Getafe a Montilivi. Els comentaris seran d'Eduard Solà, les dades de Xevi Soler i l'anàlisi de Francesc Cargol, amb la direcció de David Clupés. 

 

Anar al contingut