Dissabte, a les 19.00, i diumenge, a les 17.00

Els partits de la Primera Federació entre el Cornellà i el Barça Atlètic i el Nàstic-Bilbao Athletic, a Esport3

El primer enfrontament entre equips catalans de la segona volta i un partit que pot tornar a empènyer el Nàstic cap a la zona alta de la classificació conformen la proposta de retransmissions de la Primera Federació al canal Esport3 aquest cap de setmana

El duel entre el Cornellà i el Barça Atlètic, el dissabte, a les 19.00, tindrà un escenari poc habitual, la Ciutat Esportiva Dani Jarque, a Sant Adrià de Besós. El Cornellà no pot utilitzar l'RCDE Stadium, com ha fet durant tota la temporada, perquè l'Espanyol hi juga el mateix dia contra l'Osasuna en partit de la Primera Divisió. Per tant, l'enfrontament es trasllada a una espècie de "terreny neutral", mala notícia per a un conjunt verd que ve de perdre a Castelló (1-0) i que s'havia aconseguit fer fort com a local, amb dues victòries i dos empats en els dos últims partits i sense encaixar cap gol. El filial barcelonista, mentrestant, ha sortit de la zona de play off per diferència de gols, després de l'empat contra la Reial Societat B (1-1), i s'obliga a obtenir, per primer cop, dues victòries consecutives fora de casa per consolidar la seva posició a la zona alta. El nou fitxatge dels blaugranes, el davanter argentí Lucas Román, tindrà una nova oportunitat de debutar.

Diumenge, a les 17.00, al Nou Estadi Costa Daurada, el Nàstic té una immillorable oportunitat de tornar-se a enganxar a la lluita pel play off, objectiu innegociable dels granes des de començament de temporada. Els d'Iñaki Alonso reben el Bilbao Athletic, penúltim classificat, tot i que els bascos respiren una mica després d'esclafar la UD Logronyès en l'última jornada (3-0). El Nàstic ha obtingut quatre punts dels sis possibles amb el nou tècnic i ve d'una soferta victòria al camp de l'Intercity alacantí, que s'haurà de fer bona diumenge. El Nàstic recuperarà el davanter asturià Pablo Fernández, després de la sanció de quatre partits que ha hagut de complir per la seva expulsió a la Copa contra l'Osasuna.

Els comentaris de tots dos partits seran de Jordi Sunyer. L'anàlisi tècnica del Cornellà- Barça Atlètic serà de Jordi Gonzalvo, i la del Nàstic-Bilbao Athletic, d'Alberto Manga.

esport3.cat

Anar al contingut