Dissabte, a les 19.00 i diumenge, a les 17.00

Els partits de la Primera Federació entre el Barça Atlètic i la Reial Societat B i l'Intercity-Nàstic, a Esport3

El Barça Atlètic s'ha situat en zona de play off d'ascens a la Segona Divisió i intentarà consolidar aquesta plaça en un duel directe contra la Reial Societat B, tercer classificat, demà, a les 19.00. Serà el primer plat del menú futbolístic de la Primera RFEF a Esport3, que es completarà diumenge amb l'Intercity- Nàstic, a les 17.00

Els blaugranes van aconseguir la segona victòria de la temporada a fora en un partit lleig al camp del Calahorra (0-1) i ara buscaran fer bona la seva bona forma a casa, on ha aconseguit tres victòries en els últims tres partits (Eldense, Real Unión i La Nucia).

Els de Rafa Márquez recuperen Marc Casadó després de la seva sanció i caldrà veure si el tècnic mexicà manté el davanter Roberto a la titularitat o aposta per Víctor Barberà tot i haver transcendit que aquest estiu deixarà el Barça lliure per fitxar pel Bruges. A la primera volta, la Reial Societat B es va imposar netament al filial culer a Zubieta (2-0). Els de Sergio Francisco imposen: Imanol Alguacil els "pispa" molts jugadors per al primer equip (Pablo Marín, Jon Ander Olasagasti, Ander Martín) però tot i així han sumat tres victòries en els tres últims partits. El planter "txuri-urdin" és inesgotable.

I diumenge, a les 17.00, el Nàstic viurà un partit inesperadament delicat al camp de l'Intercity. El canvi d'entrenador no va venir acompanyat de victòria a casa contra la SD Logronyès (0-0), i l'equip d'Iñaki Alonso és ara a només tres punts del descens. Els alacantins, que van estar a prop d'eliminar el Barça de la Copa, són en zona de descens, amb la qual cosa, una derrota grana complicaria encara més la situació d'un equip pensat per disputar el play off d'ascens. A casa, l'Intercity s'està mostrant darrerament com un equip sòlid, no perd des del 20 de novembre, quan va caure contra el Real Unión.

Els comentaris dels dos partits seran de Jordi Sunyer. L'anàlisi tècnica del Barça Atlètic-Reial Societat B serà d'Alberto Manga, i el de l'Intercity-Nàstic, de Jordi Gonzalvo.

esport3.cat

Anar al contingut