Divendres, a les

Els nens, els protagonistes, a "Zona zàping"

Divendres, a les 22.05, a TV3, en una nova edició de "Zona zàping", els protagonistes seran el públic més jove. En Pol, en quarantena amb la seva família, descobreix el seu vessant artístic amb la cançó "Coronavirus m'estàs emprenyant". I un altre nen, aquest de pocs mesos, que s'ha fet viral aquesta setmana fent surf aquàtic.

D'altra banda, mentre Luis Suàrez sembla que marxa del Barça, altres clubs han fet noves incorporacions, com el Liverpool, on Jurgen Klopp que ha rebut a ritme de salsa Thiago Alcántara. Jose Mourinho sembla que no ha rebut tan de bon grat Gareth Bale al Tottenham. Un Mourinho que debutarà com a cantant durant el programa.

També hi haurà un gol olímpic, les finals de l'NHL, surf a la sorra del desert, i un peculiar intèrpret per a sords a la televisió.

Tot això la setmana que ha marxat l'estiu, però que encara serà present en les imatges que ens fan arribar els espectadors per les xarxes socials (web, whatsapp, instagram, tik tok...): "Fails" casolans, anècdotes originals, o situacions inversemblants, ompliran el "No te la fotis".

Per acabar, Xavi de la Iglesia i Vassil Lambrinov, del grup "Blaumut", clouran el programa amb humor i la seva cançó "De veritat".

tv3.cat/zona-zaping
facebook.com/zonazaping
twitter.com/zonazaping
instagram.com/zonazaping

Anar al contingut