Dissabte i diumenge, a les 23.00

Els narradors de futbol i la seva feina i l'actualitat esportiva del cap de setmana, a "Esport Club"

A causa de l'aturada de la Primera Divisió pels compromisos de seleccions, l'habitual "Gol a Gol" es pren un descans, però Esport3 proposa en la mateixa franja dues edicions especials de l'"Esport Club", amb tota l'actualitat esportiva del cap de setmana

"Esport club" farà dos programes especials aquest dissabte i diumenge, a les 23.00. Repassaran l'actualitat esportiva del cap de setmana com la Supercopa ACB de bàsquet o el Gran Premi de Rússia de motociclisme. 

El diumenge, però, el programa planteja un debat especial sobre els narradors de futbol. La introducció de diverses innovacions en les retransmissions televisives, que n'accentuen el protagonisme, i l'entrada de diverses veus femenines en els equips de comentaristes dels principals operadors han fet que una feina destinada, principalment, a acompanyar l'espectador hagi adquirit una notorietat inèdita fins ara.  

Com ho viuen els narradors? Com gestionen la preparació dels partits? Com conviuen amb les opinions dels aficionats que sovint veuen el partit des del prisma del seu equip? Un debat amb quatre narradors de primera categoria: Eudald Serra (Catalunya Ràdio), Alba Oliveros (LaLigaTV), Miguel Ángel Román (DAZN) i Lluís Flaquer (Cadena SER). 

El programa el presentarà Jordi Sunyer, amb Oriol Vidal a l'edició. 

Anar al contingut