Roser Tapias, Paula Malia i Betsy Túrnez amb Ivan Labanda a "Labanda sonora".
Roser Tapias, Paula Malia i Betsy Túrnez amb Ivan Labanda a "Labanda sonora".
Dijous, a les 23.45

Els músics Leslie, Santi Carulla i Santi Balmes, i les actrius Paula Malia, Roser Tapias i Betsy Túrnez canten la setena "Labanda sonora", amb Ivan Labanda

Aquest dijous, a les 23.45, TV3 emetrà el setè capítol de "Labanda sonora", amb l'actor Ivan Labanda. Els protagonistes d'aquesta nit musical seran els ídols dels anys seixanta Leslie i Santi Carulla, les actrius de "L'última nit del karaoke" Paula Malia, Roser Tapias i Betsy Túrnez, i el líder de Love of Lesbian Santi Balmes, que pujaran al cotxe per interpretar temes propis i grans èxits de karaoke.

Aquesta setmana, a "Labanda sonora", pujaran al cotxe dos ídols dels anys 60 i més enllà: el líder de Los Sírex, Antoni Miquel Cerveró, conegut amb el nom de Leslie, i Santi Carulla, vocalista de Los Mustang. Amb ells, Ivan Labanda cantarà els èxits que omplien les pistes de ball en aquella dècada, com "Oh Carol",  "Chao, chao" o "El tren de la costa". També hi haurà temps per parlar sobre reggaeton, la música de Rosalía i els hits que sonen actualment a la radiofórmula. Els agradarà, la música que els posarà l'Ivan al cotxe?

També se sumaran a l'aventura tres actrius de la sèrie "L'última nit del karaoke", la comèdia coral que s'emet els dilluns a TV3: Roser Tapias (Ona), Paula Malia (Gemma i Anna) i Betsy Túrnez (Glòria). Les tres intèrprets han compartit moltes hores de rodatge i tenen molt "feeling" entre elles. Però es coneixen bé? Endevinaran a quina li agrada el rei del karaoke conegut com el Sol de Mèxic? Qui agafa un micro i s'apassiona amb el "Sobreviviré" de Mónica Naranjo? Qui és la que balla més quan sona l'argentina Nathy Peluso?

El programa acabarà amb un convidat que acaba d'arribar dels Estats Units, Santi Balmes, vocalista i lletrista de la banda indie Love of Lesbian. El de Sant Vicenç dels Horts ha travessat l'Atlàntic amb el seu grup per defensar una triple nominació als Grammy llatins i preparar la gira que el 2022 els portarà a les sales de concerts de ciutats com San Francisco i Los Angeles. Balmes cantarà amb Ivan Labanda temes propis i cançons de grups que l'han marcat i que són d'estils tan diferents com The Cure, La Trinca o Mocedades.

Com a punt final, la veu del Julen resumirà les històries viscudes al cotxe cantant un mix amb temes que hauran sonat durant el programa.

 

El programa

En aquesta proposta d'entreteniment, amb l'actor Ivan Labanda, els artistes convidats pugen al cotxe per interpretar temes propis i cançons que confessen que triomfarien en una sala de karaoke. Labanda és el conductor que es posa al volant del programa i que transmet la seva passió per la música per fer passar una bona estona a l'audiència, cantant i ballant al cotxe amb artistes reconeguts, mentre repassen els seus grans èxits i altres grans hits de la memòria col·lectiva. És una nit per quedar-se sense veu jugant, rient i fent alguna parada que donarà lloc a altres sorpreses.

 

tv3.cat/labandasonora

instagram.com/labandasonoratv3

#LabandaSonoraTV3

Anar al contingut