Demà, a les 22.30

"Els motors", a "Nau espacial La Terra"

Demà, dimecres 20 de febrer, a les 22.30, el canal 33 emet el tercer episodi de "Nau espacial La Terra", un programa amb un enfocament científic i poètic alhora, que tracta diferents aspectes dels 50 anys d'esforços de la comunitat científica per estudiar l'impacte de l'activitat humana al planeta.

Amb una mirada diferent, "Nau espacial La Terra" explica, cada dimecres, les conclusions dels experts i la coresponsabilitat de l'home a l'hora de governar l'única nau de l'univers on se sap que hi ha vida.

En l'episodi de demà, "Els motors", es presenten les diferents alternatives als combustibles fòssils i s'exposen els avantatges i els inconvenients que es deriven de cadascuna de les energies alternatives: l'energia eòlica, la hidràulica, la solar i la nuclear. A més, planteja la incertesa que les energies renovables puguin substituir mai la producció actual d'energia. El 2011 l'energia principal era un 33 per cent petroli, un 30 per cent carbó, un 24 per cent gas, un 6 per cent hidràulica, un 4 per cent nuclear i un 1,59 per cent renovables no hidràuliques, entre les quals s'inclouen l'eòlica, la solar, la geotèrmica i la crema de biomassa.

El programa "Nau espacial La Terra" s'emet els dimecres a les 22.30, al 33.

tv3.cat/33

Anar al contingut