Els mitjans de la CCMA faran una ampli seguiment de les activitats del Mercat de Música Viva de Vic

La propera edició del Mercat de Música Viva de Vic tindrà lloc entre el 13 i el 19 de setembre i s'ha hagut d'adaptar a la situació d'excepcionalitat de la crisi pel coronavirus. Per això, en aquesta ocasió, es combinaran els concerts online amb actuacions en espais exteriors. Tant TV3 com Catalunya Ràdio oferiran alguns dels concerts més destacats de la programació del Mercat. Aquesta col·laboració s'emmarca en el conveni firmat entre la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i l'Ajuntament de Vic per difondre i promocionar la cultura en el marc de les del Mercat de Música Viva de Vic.

El Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) ha hagut d'adaptar el programa de la 32a edició a les circumstàncies creades per la crisi de la Covid-19. En aquesta situació, el Mercat s'ha reinventat per continuar oferint una àmplia oferta als professionals del sector i una programació singular i diversa carregada d'estrenes per a tots els públics, que combinarà els concerts online amb actuacions presencials en espais exteriors. De fet, durant el mes d'agost, l'Atlàntida de Vic ha acollint les gravacions dels concerts que aquest any es podran veure online a través de la web del Mercat de forma gratuïta.

Els mitjans de la CCMA, a través de diferents espais, oferiran alguns dels concerts més destacats del Mercat. A la televisió, el 33 estrenarà entre el 13 i el 20 de setembre vuit dels concerts programats pel Mercat: el concert inaugural amb Maria Arnal i Marcel Bagès, i els de Meritxell Neddermann, Alba Careta Group, Koko-Jean & The Tonics, Lídia Pujol, Dolo Beltran, Nakany Kanté i Queralt Lahoz.

I a Catalunya Ràdio, l'emissora d'iCat farà la "Setmana del Mercat de Música Viva de Vic" amb l'emissió de diversos concerts, com el concert inaugural de Maria Arnal i Marcel Bagès, o les actuacions de Meritxell Neddermann, Koko Jean & The Tonics, o Blaumut. A més, el divendres 18 de setembre, el programa "Independents" Independents, amb Josep Martín, oferirà una edició especial MMVV des de Vic.

Per la seva banda, Catalunya Música també s'alinea amb el Mercat de Música Viva de Vic, amb l'emissió dels concerts d'Alba Careta Group, Carlos Sarduy, Nakany Kanté, Carles Cases i Carles Viarnès.

 

ccma.cat

 

Anar al contingut