Els misteris de "Marika" i la natura australiana de "Bestial!" arriben al canal Super3

El canal Super3 estrena dues noves produccions de ficció, que acompanyaran els súpers els caps de setmana. Demà, divendres, arriba a la graella la sèrie canadenca "Marika"; i dissabte i diumenge és el torn de la sèrie documental australiana "Bestial!".

Bestial!

Demà, divendres, a les 21.00, el canal Super3 estrena la sèrie de ficció canadenca "Marika", en què un grup d'amics s'enfronten a diversos misteris. I aquest dissabte, a les 15.55, arriba una altra novetat al canal Super3: la sèrie documental australiana

"Bestial!". En aquesta producció, dos joves exploren els diferents racons d'Austràlia per descobrir els secrets de la flora i la fauna del país, així com la cultura dels aborígens.

"Marika" (divendres, a les 21.00)

Curiosa de mena, la Marika veu misteris a tot arreu. Durant les vacances, a l'escola, o a la muntanya en un hostal. El seu olfacte investigador fa que poques vegades s'equivoqui, i així és com convenç l'Annie, la seva millor amiga, i en Francis, el seu amic d'infantesa, per iniciar investigacions en què l'acció i l'humor no hi falten mai. Els tres amics sovint es fiquen en embolics, i fins i tot es troben en situacions perilloses, quan intenten resoldre els misteris que se'ls presenten. Però gràcies a la seva decisió i al seu treball d'equip, sempre se'n surten i descobreixen qui són els dolents.

"Bestial!" (Dissabte, a les 15.55, i diumenge, a les 18.25)

Sèrie documental presentada per Kayne Tremills i Brandon Walters, substituït per Kamil Ellis en la segona temporada. Amb un ritme televisiu trepidant, els dos presentadors ens fan de guia i ens porten a explorar i a viure aventures per diversos racons d'Austràlia. Amb ells, aprendrem moltes coses de la flora i la fauna del país, amb un apunt en cada capítol de la història d'aquestes terres i de la cultura dels pobles aborígens. El punt d'arrencada dels capítols sempre és el mateix: el Kayne ha de complir una missió amb algun animal, una missió que sovint és arriscada i perillosa, cosa que dona intriga i emoció a la sèrie, en què el que és important i interessant és el desenllaç de la missió i el viatge en si.

super3.cat

twitter/super3cat

facebook/super3

instagram/super3

youtube/super3

Anar al contingut