Els millors moments dels partits dels equips catalans a Primera i a Segona Divisió, a "Gol a gol"

Dissabte i diumenge, a les 22.30, Esport3 emetrà una altra edició de "Gol a gol", el programa presentat per Xavi Valls que fa un resum dels millors moments de la jornada de Primera i Segona Divisió. A més, diumenge, a la 00.40, per TV3, es podrà veure una versió reduïda del programa, amb els millors moments del Llevant-Barça.

Aquest cap de setmana, Xavi Valls repassarà les millors jugades del partit de la penúltima jornada de lliga entre el Llevant i el Barça. Els de Valverde volen acabar la competició sense perdre cap partit.

També es veuran els millors moments del partit entre el Girona i el València. Els de Machín s'acomiaden de Montilivi aquesta temporada, i ho volen fer guanyant, després del gran primer curs a la divisió d'honor que han fet. L'Espanyol, per la seva banda, rebrà el Màlaga, el cuer de la classificació, que ja és equip de Segona.

Pel que fa a la jornada de Segona Divisió, "Gol a gol" dedicarà una atenció especial a l'Sporting-Barça B, al Reus-Tenerife i al Sevilla Atlètic-Nàstic.

tv3.cat

esport3.cat

#GolaGolTV3