El periodista Jordi Grau és el nou presentador de "Gol a gol"
El periodista Jordi Grau, presentador de "Gol a gol"
Dissabte i diumenge, a les 23.00

Els millors moments dels equips catalans de Primera i Segona Divisió, a "Gol a gol"

Dissabte i diumenge, a les 23.00, Esport3 emetrà una altra edició de "Gol a gol", amb Jordi Grau. Aquest cap de setmana estaran pendents de les millors jugades dels partits de la quinzena jornada de Primera i la divuitena de Segona Divisió, en especial dels equips catalans: el Barça i l'Espanyol. El Girona jugarà dilluns

Aquest cap de setmana, Jordi Grau repassarà les millors jugades dels partits de la 15a jornada de Lliga. L'atenció, aquest cap de setmana, estarà posada en el partit que jugarà el Barça al camp del Vila-real. Arriben després de l'empat a la Campions davant del Benfica, amb una situació complicada per seguir en la competició. Amb Xavi a la banqueta, buscaran seguir sumant punts a la Lliga.

L'Espanyol rebrà la Reial Societat a l'RCDE Studio. Els blanc-i-blaus necessiten seguir sumant punts, ara que són a la zona mitjana de la classificació, després de perdre la jornada anterior el derbi.

Per la seva banda, el Girona jugarà dilluns al camp de l'Eibar.

Jordi Grau estarà acompanyat dissabte per Gerard Autet, Mireia Vera, Jofre Mateu i Oriol Riera; diumenge, amb Gerard Aute, Gemma Herrero, Xavi Torres i Jordi Costa.

esport3.cat

#GolaGolTV3

Anar al contingut