El periodista Jordi Grau és el nou presentador de "Gol a gol"
El periodista Jordi Grau, presentador de "Gol a gol"
Dissabte i diumenge, a les 23.00

Els millors moments dels equips catalans de Primera i Segona Divisió, a "Gol a gol"

Dissabte i diumenge, a les 23.00, Esport3 emetrà una altra edició de "Gol a gol", amb Jordi Grau. Aquest cap de setmana estaran pendents de les millors jugades dels partits de la novena jornada de Primera i la desena de Segona Divisió, en especial dels equips catalans, el Barça i el Girona. L'Espanyol jugarà dilluns al RCDE Stadium contra el Cadis

Aquest cap de setmana, Jordi Grau repassarà les millors jugades dels partits de la 9a jornada de Lliga. El Barça rebrà el València al Camp Nou. Dos equips que ara mateix estan empatats a punts, a la part mitjana de la classificació, un lloc inaudit per als blaugrana. L'equip de Koeman ve de perdre al Wanda contra l'Atlètic i necessita posar-se les piles.

El Girona, que no acaba de trobar el camí de la victòria, rebrà a Montilivi l'Osca. Els de Michel ara es troben en lloc de descens a la taula i necessiten urgentment començar a sumar victòries.

Jordi Grau estarà acompanyat dissabte per Marta Bosch, Marta Carreras, Joan Poquí i Lluís Carrasco; i diumenge tindrà Gerard Autet, Gerard López, Jofre Mateu i Oriol Riera.

esport3.cat

#GolaGolTV3

Anar al contingut