Dani Jiménez, durant el capítol resum de la tercera temporada de l'"Efecte wow", al canal Super3.
DIJOUS, A PARTIR DE LES 20.40

Els millors moments de la tercera temporada de l'"Efecte wow", al dijous de ciència del canal Super3

Demà dijous, 11 d'agost, a partir de les 20.40, el Super3 presentarà nous continguts sobre experiments i divulgació científica. El dijous de ciència del canal infantil començarà amb el darrer episodi de la tercera temporada del programa "Efecte wow", en què Dani Jiménez farà una ruta de muntanya fins a arribar al cim tot repassant els millors moments de la temporada. A continuació, es recuperarà un episodi de "Bricociència", on Steve Spangler mostrarà trucs de màgia basats en la ciència.

Resum de la tercera temporada de l'"Efecte wow". Dijous, a les 20.40 

Aconseguir que surti l'"Efecte wow" no és gens fàcil. És com pujar una muntanya. Una travessa plena de pujades, baixades, moments difícils i d'altres de molt gratificants, on cal esforçar-se per aconseguir l'èxit, però sobretot pensar, experimentar i treballar en equip. En aquest capítol resum de la tercera temporada, el Dani descobrirà les claus i els secrets per aconseguir que un experiment sigui un èxit tot arribant al cim d'una muntanya.  

El programa d'experiments "Efecte wow", dirigit i presentat pel físic i divulgador científic Dani Jiménez, és el primer projecte digital del Super3; el març del 2021 es va estrenar exclusivament a les plataformes digitals del canal infantil i al setembre va fer el salt a la televisió. En cada capítol, el Dani i el seu equip –la Bet, el Jordi i la Pat–porten la ciència al límit i mostren reptes extrems de manera espectacular.  

"Efecte wow" és una producció de TV3, amb la col·laboració de CreaCiència i la participació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, distingida amb el Premi Valors de l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya de la 27a edició dels Premis Zapping a l'audiovisual de qualitat. 

Màgia i ciència, a "Bricociència". Dijous, a les 20.50 

En aquest capítol de "Bricociència", Steve Spangler ensenyarà a fer trucs de màgia basats en la ciència. Revelarà el secret dels faquirs que s'estiren en un llit de claus i no es fan mal: la clau és la distribució del pes. Gràcies a principis científics com l'índex de refracció descobrirà com fer desaparèixer objectes. I tot anirà de primera per crear un espectacle de màgia particular i, d'aquesta manera, poder sorprendre la família i els amics. 

A "Bricociència", el divulgador científic nord-americà Steve Spangler ensenya a fer experiments molt divertits –que es poden fer a casa amb materials fàcils de trobar– perquè els espectadors aprenguin a dominar el poder de la ciència. 

 

super3.cat/efectewow  
#EfectewowSuper3 

super3.cat/bricociencia  
#BricociènciaSuper3 

Anar al contingut