Xavi Valls
Xavi Valls
Dissabte i diumenge, a les 23.00

Els millors moments de la jornada a Primera i Segona Divisió, a "Gol a gol"

Dissabte i diumenge, a les 23.00, Esport3 emetrà una altra edició de "Gol a gol", el programa presentat per Xavi Valls que fa un resum dels millors moments de la jornada de Primera i Segona Divisió

Aquest cap de setmana, Xavi Valls repassarà les millors jugades dels partits de la vintena jornada de Lliga, amb un Barça que visitarà el camp de l'Elx. Els de Koeman ara són tercers a la classificació i no poden deixar escapar cap punt si volen seguir lluitant per la Lliga. Arriben al partit després de perdre la Supercopa contra l'Athlètic Club i superar el Cornellà a la Copa del Rei.

Pel que fa a Segona, el programa pararà atenció al que hagi passat al derbi català entre el Girona l'Espanyol que es jugarà a Montilivi. Els blanc-i-blaus continuen líders i no volen deixar de sumar punts per assegurar-se el retorn a Primera, mentre que el Girona continua amb resultats molt irregulars, i arriba després d'empatar amb la Ponferradina.

I el Sabadell visitarà el camp de l'Almeria. Un partit complicat per als arlequinats, que necessiten els punts per mantenir-se fora dels llocs de descens.

esport3.cat

#GolaGolTV3

Anar al contingut