Xavi Valls
Xavi Valls
Dissabte i diumenge, a les 23.00

Els millors moments de la jornada a Primera i Segona Divisió, a "Gol a gol"

Dissabte i diumenge, a les 23.00, Esport3 emetrà una altra edició de "Gol a gol", el programa presentat per Xavi Valls que fa un resum dels millors moments de la jornada de Primera i Segona Divisió

Aquest cap de setmana, Xavi Valls repassarà les millors jugades dels partits de la 6a jornada de la Lliga, en què el Barça jugarà contra el Getafe, al Coliseum Alfonso Pérez. Després d'una setmana sense competició, els de Koeman buscaran la victòria per no despenjar-se dels primers llocs de la classificació, després d'empatar contra el Sevilla en la jornada anterior. També es podran veure els millors moments del Reial Madrid-Cadis i del Betis-Reial Societat, segon i tercer a la taula.

Pel que fa a Segona, ampli resum del partit entre el Rayo Vallecano i l'Espanyol. Els blanc-i-blaus són líders i buscaran la victòria per no perdre el liderat i encaminar-se cap a la Primera Divisió.

També es podrà veure el que passi al Girona-Oviedo. Els catalans buscaran la primera victòria de la temporada a Montilivi, després d'haver sumat els primers 3 punts en la jornada anterior al camp del Leganés.

I el Sabadell visitarà el camp de l'Albacete, on buscarà sumar els primers punts a la Divisió de Plata aquesta temporada, en què no han començat amb gaire bon peu. L'Albacete només ha aconseguit un empat i és penúltim a la classificació.

esport3.cat

#GolaGolTV3

Anar al contingut