Xavi Valls
Xavi Valls
DISSABTE I DIUMENGE, A LES 23.00

Els millors moments de la jornada a Primera i Segona Divisió, a "Gol a gol"

Dissabte i diumenge, a les 23.00, Esport3 emetrà una altra edició de "Gol a gol", el programa presentat per Xavi Valls que fa un resum dels millors moments de la jornada de Primera i Segona Divisió.

Aquest cap de setmana, Xavi Valls repassarà les millors jugades dels partits de la vintena jornada de la Lliga. L'atenció estarà posada en el debut a la banqueta blaugrana de Quique Setién, després de la destitució d'Ernesto Valverde i l'eliminació del Barça a les semifinals de la Supercopa. Els culers rebran el Granada i volen guanyar per començar aquesta nova etapa amb bon peu i no deixar el primer lloc de la classificació.

També estaran pendents del Vila-real - Espanyol. Els catalans continuen cuers a la Lliga, i cada tres punts que juguen són vitals per poder optar a mantenir-se a Primera. Arriben al partit després d'empatar contra el Barça.

I analitzaran el que hagi passat en un altre partit important de la jornada, el que enfrontarà al Reial Madrid i el Sevilla, segon i quart de la classificació, respectivament.

I pel que fa a Segona Divisió, atenció especial al Tenerife-Girona.

esport3.cat

#GolaGolTV3

Anar al contingut