Dissabte i diumenge, a les 23.00

Els millors moments de la jornada a Primera i a Segona Divisió, a "Gol a gol"

Dissabte i diumenge, a les 23.00, Esport3 emetrà una altra edició de "Gol a gol", el programa presentat per Xavi Valls que fa un resum dels millors moments de la jornada de Primera i Segona Divisió

Aquest cap de setmana, Xavi Valls repassarà les millors jugades dels partits de la setzena jornada. El Barça rebrà un Mallorca situat als últims llocs de la classificació. Els de Valverde volen seguir sumant punts per refermar-se com a líders.

D'altra banda, l'Espanyol de Barcelona visitarà el Bernabéu, en una situació realment crítica a la Lliga, tot al contrari que en competició europea. Els de Machín no ho tenen fàcil, però necessiten tres punts vitals per començar a sumar i poder sortir de la zona de descens, mentre que els de Zidane no volen deixar escapar cap punt, i menys a casa.

I pel que fa a Segona Divisió, atenció especial al Girona-Lugo. Els catalans ara són cinquens en la classificació i volen seguir escalant posicions i no perdre cap punt a Montilivi, ja que només els separen quatre punts dels segons.

esport3.cat

#GolaGolTV3

Anar al contingut