Dimarts, a partir de les 8.30

Els membres de la mesa del Parlament del 2017 Anna Simó i Lluís Guinó, a "Els matins"

Demà dimarts, a partir de les 8.30, el programa "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà els membres de la mesa del Parlament del 2017 Anna Simó i Lluís Guinó, condemnats per desobediència pel TSJC.

Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"

Preocupació per l'augment d'ingressos

El cap de malalties infeccioses del Clínic, Alex Soriano, i el coordinador de les unitats Covid-19 de l'Hospital del Mar, Robert Güerri, explicaran com han augmentat els casos greus ingressats i quina és la situació als centres.

Centres de dia que no cobren

L'Associació Catalana de Centres d'Atenció a la Dependència denuncia que segueixen sense cobrar i que està en risc el funcionament dels centres. Es podrà sentir la seva presidenta, Raquel Torres i se sabrà què li respon el secretari d'Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Francesc Iglesias.

Noves mesures a Europa

El programa connectarà amb París, Londres i Brussel·les per saber com evoluciona allà la pandèmia i quines mesures s'estan decretant per frenar els contagis.

Sexe en temps de Covid

La pandèmia ha canviat la vida sexual dels que no tenen parella estable i, també, dels que en tenen. El programa baixa al carrer per conèixer les diferents casuístiques, i en se'n parlarà amb la sexòloga Raquel Tulleuda i el músic Jaume Pla, Mazoni.

La taula d'"Els matins"

Arturo Puente i Isabel Garcia Pagan comentaran les notícies del dia. I Sergi Pàmies comentarà les altres notícies que no destaquen entre els titulars.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut