Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dilluns, a partir de les 8.30

"Els matins" torna amb una entrevista al president de la Generalitat, Quim Torra

Dilluns, a partir de les 8.30, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, torna amb una entrevista al president de la Generalitat, Quim Torra.

En aquesta nova temporada "Els matins" torna a posar al servei de la informació i l'anàlisi totes les eines del periodisme: les entrevistes amb els protagonistes, la veu dels experts, els reportatges i les connexions en directe allà on passen les coses.

Des de les 8.30 fins a les 11.00, el magazín matinal que dirigeix i presenta Lídia Heredia prendrà el pols a l'actualitat en una temporada en què la política, l'economia i la salut tindran un pes específic i rebran la nostra atenció.

Per això el programa es continuarà acompanyant del genetista Salvador Macip i el periodista científic Dani Arbós. Dels economistes Fernando Trias de Bes i Elena Costas, així com del periodista econòmic Albert Closas.

"Els matins" són dues i hores i mitja de televisió en directe per saber què passa, però sobretot per mirar de saber els coms i els perquès del que passa. Un programa que observa la realitat i l'explica acompanyada de les reflexions i la mirada de Sergi Pàmies, John Carlin, Natza Farré i Albert Om. 

El programa informatiu, líder de la seva franja, va reunir durant la passada temporada una mitjana de 79.000 espectadors, amb una quota de pantalla del 18,3%. L'audiència acumulada és de més de tres milions d'espectadors que, en algun moment, han vist "Els matins", en directe o en diferit.

A més de l'entrevista al president de la Generalitat, el primer dia de la nova temporada també es tractaran els següents temes:

Què han de fer les famílies?

Explicarem quines mesures hi ha previstes i quines no quan els alumnes s'hagin de quedar a casa en quarantena, amb l'advocada laboralista Sandra Larios. També preguntarem a mares i pares com ho veuen i com s'organitzaran.

El Barça, Messi i John Carlin

El periodista britànic John Carlin torna al programa, per parlar de la crisi oberta al Barça per la marxa de Messi.

Agenda Om

Albert Om s'estrena a "Els matins" obrint la seva agenda per mostrar quins dies hi té destacats en vermell perquè marcaran l'actualitat i amb quins personatges li agradaria conversar.

L'anàlisi de l'actualitat

A la tertúlia, hi participaran Milagros Pérez Oliva i Ferran Casas, i s'hi afegirà el director adjunt d'El Confidencial, Fernando Garea.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut