Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"

"Els matins" seguirà l'actualitat política i les detencions de persones pròximes als CDR

Dimarts, 24 de setembre, a partir de les 8.30, "Els matins", l'espai dirigit i presentat per Lídia Heredia, seguirà informant de les detencions de persones pròximes als CDR al Vallès acusades de preparar explosius amb connexions i entrevistes.

Males perspectives

A l'entrevista de les 8.30, el professor d'Economia de la Universitat Pompeu Fabra José García-Montalvo explicarà per què les previsions econòmiques indiquen una tendència negativa i si estem preparats per afrontar-la.

Anàlisi de l'actualitat

Montserrat Nebrera, Sergi Picazo i Josep-Lluís Carod-Rovira participaran en la tertúlia, amb la incorporació de l'especialista en xarxes Juan Soto Ivars.

L'exhumació de Franco

Pendents de la decisió del Tribunal Suprem sobre l'exhumació de Franco, Lídia Heredia també entrevistarà el president de l'Associació per a la Memòria Històrica, Manuel Perona.

La brossa de Brussel·les

Xavi Coral explicarà per què aquest estiu hi ha hagut polèmica a Brussel·les amb les escombraries i com n'és de complicat el sistema de recollida al carrer.

Notícies més o menys bones

Al menú informatiu de Sergi Pàmies hi haurà notícies que continuen sorprenent en ple segle XXI, "amors incendiaris" i "errors" de comunicació.

"Love me, Tinder"

I el programa parlarà de l'aplicació més famosa per lligar, i de com són els homes que s'hi apunten, amb les dues autores del llibre "Love me, Tinder".

 

"Els matins" de dimecres, 25 de setembre

Dimecres, "Els matins" farà un programa especial des del Parlament per informar del debat de política general i seguir la intervenció del president Quim Torra. Abans de començar la sessió, Lídia Heredia entrevistarà els portaveus de tots els grups representats a la cambra.

 

tv3.cat/elsmatins
facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

 

Anar al contingut