Dilluns, a partir de les 8.30

"Els matins" entrevistarà l'exconseller d'Interior Joaquim Forn

Dilluns, 19 d'octubre, a partir de les 8.30, el programa "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà l'exconseller d'Interior Joaquim Forn, dies abans de complir tres anys a la presó

Lídia Heredia
Lídia Heredia

Universitat online

El programa parlarà amb estudiants universitaris i amb la rectora de la Universitat Rovira i Virgili, María José Figueras, per saber com s'estan fent les classes teòriques i quins efectes té l'ensenyament a distància.

Hora punta

La presidenta de TMB, Rosa Alarcón, explicarà quines mesures es prenen per garantir la seguretat al transport públic i usuaris que han d'agafar el metro a les hores amb més afluència donaran el seu testimoni.

Fotografiar la pandèmia

El premiat fotoperiodista Ricard Garcia Vilanova mostrarà algunes de les imatges que va captar entrant a hospitals i residències en els moments més durs de la pandèmia, i que recollirà en un llibre a principis d'any.

Més estalvi

La incertesa, i també les restriccions, han fet créixer molt l'estalvi de les famílies. L'economista Fernando Trias de Bes explicarà quines conseqüències té.

La taula d'"Els matins"

Milagros Pérez Oliva i Ferran Casas comentaran i contextualitzaran l'actualitat del dia. I s'hi afegirà John Carlin per analitzar l'augment de l'independentisme a Escòcia.

tv3.cat/elsmatins
facebook.com/elsmatins
twitter.com/elsmatins

Anar al contingut