Dilluns, a partir de les 8.00

"Els matins" entrevista Toni Comín i Pablo Iglesias

Dilluns, a partir de les 8.00, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà Toni Comín i Pablo Iglesias.
Actualitzat
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"

Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"

Després de la presentació internacional del Consell per la República, el cap de setmana, el programa connectarà amb Brussel·les per parlar-ne amb l'exconseller Toni Comín, que el dirigirà. Lídia Heredia també entrevistarà el líder de Podem, Pablo Iglesias, a qui es preguntarà pels nous escenaris oberts amb la irrupció de Vox al Parlament andalús i l'anunci del president espanyol que presentarà pressupostos tot i que no té prou suports.

El comentari de les dues entrevistes, i de tota la resta de l'actualitat, el faran Jordi Barbeta, Milagros Pérez Oliva, Ferran Casas i Enric Juliana.

La codirectora de "Motherhood" presentarà aquest documental, que vol desmuntar mites sobre la maternitat i denunciar la pressió sobre les dones perquè siguin mares.

Els esports ocuparan la part final del programa, amb dos temes: la violència als camps de futbol, amb un exfutbolista que va quedar paralític per una agressió, i els problemes per tenir fills de les esportistes, amb una atleta que va perdre les ajudes professionals quan es va quedar embarassada.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins