Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dilluns, a partir de les 8.00

"Els matins" entrevista Toni Comín i Pablo Iglesias

Dilluns, a partir de les 8.00, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà Toni Comín i Pablo Iglesias.

Després de la presentació internacional del Consell per la República, el cap de setmana, el programa connectarà amb Brussel·les per parlar-ne amb l'exconseller Toni Comín, que el dirigirà. Lídia Heredia també entrevistarà el líder de Podem, Pablo Iglesias, a qui es preguntarà pels nous escenaris oberts amb la irrupció de Vox al Parlament andalús i l'anunci del president espanyol que presentarà pressupostos tot i que no té prou suports.

El comentari de les dues entrevistes, i de tota la resta de l'actualitat, el faran Jordi Barbeta, Milagros Pérez Oliva, Ferran Casas i Enric Juliana.

La codirectora de "Motherhood" presentarà aquest documental, que vol desmuntar mites sobre la maternitat i denunciar la pressió sobre les dones perquè siguin mares.

Els esports ocuparan la part final del programa, amb dos temes: la violència als camps de futbol, amb un exfutbolista que va quedar paralític per una agressió, i els problemes per tenir fills de les esportistes, amb una atleta que va perdre les ajudes professionals quan es va quedar embarassada.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut