Dimecres, a partir de les 8.30

"Els matins" entrevista Roger Torrent, president del Parlament

Demà dimecres, a partir de les 8.30, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà el president del Parlament, Roger Torrent, després que la mesa del Parlament hagi ratificat Quim Torra com a diputat.
Els matins
Els matins

Taula d'anàlisi
Comentaran i contextualitzaran l'actualitat del dia Antonio Baños, Jordi Mercader, Esther Vera i, des de Madrid, Gemma Robles.

El Besòs, un mes després
El programa connectarà amb Montornés del Vallès per saber com està el riu un mes després de l'incendi en una fàbrica i el vessament que va provocar la mort de molts peixos.

Els incendis d'Austràlia com a premonició
El cap dels GRAF i expert internacional en incendis Marc Castellnou passarà pel plató per explicar per què els incendis a Austràlia són indicadors del que pot passar a la resta del món amb el canvi climàtic.

Ser pobre a Alemanya
El corresponsal de TV3 Oriol Serra anirà a un menjador social a Berlín. La pobresa creix a Alemanya, hi ha un milió de parats de llarga durada i un de cada cinc menors té damunt seu l'amenaça de la pobresa.

"El llenguado", a punt
"Els matins" acabarà parlant de llengua amb tres dels protagonistes d'"El llenguado", el programa que TV3 estrena aquest dimecres. Són la presentadora Yolanda Sey, la directora Fúlvia Nicolàs i el filòleg Pau Vidal.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins