Els matins
Els matins
Divendres, a partir de les 8.30

"Els matins" entrevista Pere Aragonès i Toni Comín

Demà, divendres, a partir de les 8.30, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà el vicepresident del govern, Pere Aragonès. La directora d'"Els matins" també parlarà amb Toni Comín, que ja serà a Perpinyà per a l'acte de dissabte encapçalat per Carles Puigdemont.

L'anàlisi de l'actualitat
Comentaran i contextualitzaran les notícies del dia Olga Ruiz, Carles Monguilod, i Sara Muñoz.

Coronavirus i empreses
El secretari de Salut Pública Joan Guix informarà de l'última hora de l'evolució dels afectats pel coronavirus i avaluarà els protocols que estan aplicant algunes empreses. També se sabrà l'opinió d'una empresa que ha suprimit viatges i d'una advocada laboralista.

Contra la despoblació
Inmaculada Sáez, alcaldessa d'un petit poble de La Rioja que forma part de la Coordinadora de l'Espanya Buidada, explicarà quines mesures contra la despoblació reivindiquen i per què es queixen que els ministres del govern Sánchez que demà es reuneixen a Logronyo no es trobin amb la plataforma.

Els clàssics de Sheila Blanco
Es conversarà amb Sheila Blanco, una cantant i experiodista que ha decidit explicar al gran públic qui eren realment les grans figures de la música clàssica a través d'uns minivídeos que s'han fet virals a les xarxes.

Propostes #MeToo
Les propostes literàries d'Anna Guitart estaran lligades al cantant Plácido Domingo i al productor de Hollywood Harvey Weinstein. Íngrid Guardiola i Lolita Bosch parlaran de violència masclista i dels deures pendents que acumula el feminisme a les portes del 8M.

I tot plegat ho dibuixarà la Rocío Vidal, que també comentarà el seu llibre "Machistadas". 

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut