Els matins
Els matins
Dimarts, a partir de les 8.30

"Els matins" entrevista Miquel Iceta, primer secretari del PSC

Demà dimarts, a partir de les 8.30, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà el primer secretari del PSC, Miquel Iceta.

Ple del Parlament Europeu
El programa connectarà amb Estrasburg, on Carles Puigdemont intervindrà en la sessió del ple. El Suprem ha fet arribar a Estrasburg el suplicatori per inhabilitar Puigdemont i Toni Comín.

I reunió de la mesa al Parlament català
El programa també serà al Parlament perquè la mesa es reunirà per decidir quines accions emprèn després que la JEC hagi ordenat la inhabilitació de Quim Torra com a diputat.

La tertúlia d'"Els matins"
Analitzaran tot el que vagi passant Montserrat Nebrera, Josep-Lluís Carod-Rovira i Sergi Picazo. S'incorporarà a la taula, l'especialista en xarxes socials Juan Soto Ivars.

Incidents a les biblioteques
Els bibliotecaris denuncien que pateixen insults, assetjaments i fins i tot agressions per part d'alguns usuaris. Se sabrà quines solucions plantegen.

El menú de Sergi Pàmies
Entre el recull de les notícies que Sergi Pàmies ha trobat més destacades aquesta setmana hi ha el nomenament de la responsable d'Estratègia Reproductiva i Salaut Sexual a Andalusia i la fuga de l'ex-executiu de Nissan Carlos Ghosn.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut