Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"

"Els matins" entrevista Manuel Barbero, el primer denunciant del cas dels Maristes

Dilluns, a partir de les 8.00, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevista Manuel Barbero, el primer denunciant d'abusos sexuals als Maristes, el dia comença el judici. A partir de les 10, el programa connectarà amb l'Audiència de Barcelona on està previst que declarin, a porta tancada, les víctimes.

El noi dels cabells blaus
Lídia Heredia també entrevistarà Albert Casals, que es va fer conegut viatjant per tot el mon amb cadira de rodes i sense diners i que ara ha publicat "Els mons on a mi m'agrada viure".

Traspàs de conselleres
El programa també seguirà l'acte de nomenament de les dues noves conselleres, Meritxell Budó a Presidència i Mariàngela Vilallonga a Cultura.

Més declaracions sobre els registres
En el judici del procés declararà el tinent de la Guàrdia Civil que va coordinar els registres del Departament d'Economia, d'Unipost i del domicili del secretari de comunicació del govern, Antoni Molons.

L'actualitat, a debat
Analitzaran l'actualitat Antoni Puigverd, Milagros Pérez Oliva i Jordi Barbeta, i hi haurà connexions amb el judici a Sandro Rosell, que arriba a les conclusions finals.

El TOC i el piano
Pel plató d'"Els matins", també hi passarà la pianista Clara Peya, Premi Nacional de Cultura, per presentar l'espectacle "Suite TOC núm. 6", on explica que va ser diagnosticada d'un trastorn obsessiu compulsiu. Estarà acompanyada de la seva germana, la coreògrafa Ariadna Peya, i d'una psiquiatra experta.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut