Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dimecres, a partir de les 8.00

"Els matins" entrevista l'historiador John Carlin i l'il·lustrador Oriol Malet

Demà, dimecres, a partir de les 8.00, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà l'historiador John Carlin i l'il·lustrador Oriol Malet arran de la publicació de "Mandela i el general", un llibre que explica la relació del líder sud-africà amb un alt càrrec de l'exèrcit, una relació complicada però que va ajudar a canviar la història.

La tertúlia d'"Els matins"
A la taula d'anàlisi hi participaran Jordi Mercader, Antonio Baños, Gemma Ubasart i, des del Suprem, Mariola Urrea, molt pendents de les declaracions al judici del procés i també de l'Audiència de Barcelona, on segueix el judici per abusos a menors als Maristes.

La mirada del cronista
El corresponsal de "La Vanguardia" a l'Àfrica, Xavier Aldekoa, presentarà el seu llibre, "Indestructibles", amb històries de personatges que malgrat les dificultats no es rendeixen.

Una maternitat feminista
L'autora del llibre "Mama desobedient", Esther Vivas, defensa que cal repensar la maternitat des d'un punt de vista feminista, lluny de la mare abnegada i sacrificada però també de la "superwoman" que pot amb tot.

La llei que canviarà internet
L'especialista en xarxes Juan Soto Ivars i l'activista a internet Simona Levi explicaran els efectes de la llei de copyright que acaba d'aprovar el Parlament Europeu.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut