Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dimecres, a partir de les 8.30

"Els matins" entrevista l'expresident de la Generalitat Artur Mas

Demà dimecres, a partir de les 8.30, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà l'expresident de la Generalitat Artur Mas, després d'haver fet públics els seus arguments per mantenir-se al PDeCAT i no passar-se a JuntsxCat.

Debat al Parlament

"Els matins" connectarà amb el Parlament per seguir el discurs del president Quim Torra en el debat de política general.

L'atenció primària, al centre del debat

Des del Fòrum Català d'Atenció Primària, que agrupa metges i infermers, ens explicaran per què opinen que la reforma anunciada pel Departament de Salut no resoldrà les mancances de l'atenció primària.

Confinats a Londres

El corresponsal de TV3 al Regne Unit, Sergi Mulero, mostrarà com afecta l'obligació de fer quarantena a les vacances, i al sou, de catalans que viuen a Londres, i també com ha passat ell aquests 14 dies tancat per obligació.

Desagradable sorpresa

Natza Farré centrarà la seva intervenció al programa en la prohibició a una dona d'entrar al Museu d'Orsay, a París, per l'escot que duia.

La taula d'"Els matins"

Gemma Ubasart i Jordi Mercader participaran en la tertúlia, i s'hi afegirà l'especialista en successos Mayka Navarro per comentar el relleu al Departament d'Interior.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut