Lídia Heredia
Lídia Heredia
Dijous, a partir de les 8.30

"Els matins" entrevista Laura Borràs, presidenta del Parlament

Demà dijous, a partir de les 8.30, "Els matins", presentat i dirigit per Lídia Heredia, entrevistarà la presidenta del Parlament, Laura Borràs, enmig de la polèmica per la proposta de canvi del reglament de la cambra que pot protegir-la si finalment el TSJC la processa per malversació.

Oposicions i "indocència"

S'analitzaran els casos de jutges i d'inspectors del Banc d'Espanya que preparen oposicions cobrant en negre, amb el professor de Dret Administratiu de la Universitat Autònoma de Barcelona Ramon Moles, molt crític amb la transparència dels processos d'oposició.

Baralles al camp de futbol

Després dels incidents en un partit de Quarta catalana, es parlarà amb els presidents dels dos equips implicats i amb el secretari general de la Federació Catalana de Futbol, Oriol Camacho.

Pulsacions per minut

Es conversarà amb el doctor Roberto Elosua, coordinador de l'estudi de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques que relaciona l'augment de pulsacions cardíaques amb el risc de mort.

Evolució dels contagis

Dues setmanes després de l'obertura de l'oci nocturn, se li preguntarà a l'investigador del grup de recerca BIOCOM de la UPC, Enric Álvarez, per l'evolució de les dades i per les expectatives per a les pròximes setmanes.

La taula d'"Els matins"

Andreu Barnils, Esther Vera i Àlex Cubero comentaran i contextualitzaran els principals temes d'actualitat.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut