Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Divendres, a partir de les 8.00

"Els matins" entrevista la vídua del narcotraficant Pablo Escobar, María Victoria Eugenia Henao

Divendres, a partir de les 8.00, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà la vídua del narcotraficant Pablo Escobar, María Victoria Eugenia Henao.

A la tertúlia hi participaran l'advocat Carles Monguilod i els periodistes Oriol March i Olga Ruiz i, l'endemà del dia de la Constitució, s'hi afegirà el delegat de TV3 a Madrid, Albert Calatrava, que seguirà els actes i les declaracions polítiques de la jornada.

Quan Jordi Sànchez i Jordi Turull portaran set dies de vaga de fam i Josep Rull i Joaquim Forn, quatre, s'analitzaran els efectes de no menjar amb dos metges, el coordinador de la comissió del Col·legi creada per fer el seguiment del cas i un facultatiu que va supervisar els 41 dies de vaga de fam del professor i activista mallorquí Jaume Sastre.

Pel plató d'"Els matins" també hi passarà el cuiner de la primera expedició catalana a l'Everest, Jordi Sugranyes, que ara ha recollit la seva experiència en un llibre, i el periodista Jaume Vilalta, que va seguir l'expedició.

Anna Guitart farà les recomanacions de llibres relacionats amb l'actualitat. I el programa acabarà amb les propostes culturals de Lolita Bosch i Oriol Grau, i les connexions amb l'instagramer Sir Joan i la youtuber Leopolda Olda.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut