Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"

"Els matins" entrevista la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera

Demà, dimarts, a partir de les 8.00, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera.

Les reflexions de Raül Romeva i la candidatura de Diana Riba
Acompanyaran Lídia Heredia a la taula Montserrat Nebrera i Isabel Vallet, per analitzar l'actualitat del dia. Diana Riba també serà al plató d'"Els matins" per parlar del llibre que ha publicat el seu marit, Raül Romeva, i de la seva inclusió a la candidatura d'ERC per a les eleccions europees.

El conflicte dels taxis
El programa seguirà l'evolució de la vaga de taxistes i les protestes dels conductors VTC, amb connexions i una entrevista a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.

Més sancions per reduir víctimes
També se li preguntarà al director de la DGT, Pere Navarro, per la reducció del límit de velocitat a les carreteres, per l'augment dels punts que es retiraran si es manipula el mòbil mentre es condueix i per les mesures per reduir les infraccions de les furgonetes de repartiment.

Altsasu, ferides obertes
La condemna de fins a 13 anys de presó a 8 joves d'Altsasu per una baralla amb dos guàrdies civils evidencia que encara hi ha moltes ferides obertes al País Basc. S'abordarà com avança el procés de reconciliació fent un tast del "Sense ficció" d'aquest dimarts.

L'umami i el xurrònut
Sergi Pàmies explicarà quin gust té l'umami, que no és ni dolç ni salat, ni àcid ni amarg, i què és el "xurrònut", el penúltim invent de la pastisseria

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut