Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dimarts, a partir de les 8.30

"Els matins" entrevista Josep Bargalló, conseller d'Educació

Demà dimarts, a partir de les 8.30, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà el conseller d'Educació, Josep Bargalló, per avaluar l'arrencada del curs escolar i les mesures per la pandèmia.

Vista per l'extradició de Valtònyc

El programa connectarà amb Bèlgica perquè s'ha de celebrar a Gant la vista per decidir si s'extradeix a Espanya el raper Josep Miquel Arenas, "Valtònyc". Se'n parlarà amb un dels seus advocat, Gonzalo Boye.

Zona de baixes emissions amb sancions

En el primer dia de sancions a la zona de baixes emissions, la tinenta d'alcaldia d'Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat de Barcelona, Janet Sanz, explicarà com es controlarà l'entrada de vehicles i quines previsions fan.

El futur del català

Lídia Heredia també conversarà amb la lingüista Carme Junyent i el filòleg i periodista Magí Camps, que acaben de publicar llibres sobre l'estat de la llengua.

Comiat a Fer

"Els matins" dedicarà la videovinyeta al dibuixant i col·laborador del programa José Antonio Fernández, Fer, que ha mort aquest dilluns.

La taula d'"Els matins"

Josep-Lluís Carod-Rovira i Montserrat Nebrera comentaran i contextualitzaran les notícies del dia. I al final del programa, ens deixarem sorprendre per la tria de notícies de Sergi Pàmies.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut