Els matins
Els matins
Dimecres, a partir de les 8.30

"Els matins" entrevista Jaume Duch, director general de comunicació del Parlament Europeu

Demà dimecres, a partir de les 8.30, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevista Jaume Duch, director general de comunicació del Parlament Europeu. Serà el dia que, en el Parlament Europeu, es vota el text que regula la ruptura entre Brussel·les i el Regne Unit, l'últim tràmit abans que, divendres, es consumi el Brexit.

La taula de tertúlia
Analitzaran tota l'actualitat del dia Antonio Baños, Gemma Ubasart i Jordi Mercader

Judici del cas Trapero
El programa connectarà amb el judici contra la cúpula dels Mossos, on està previst que declari el comissari Ferran López, que va substituir el major Trapero al capdavant del cos policial.

Adeu a la veritat
El catedràtic de Filosofia Joan Garcia del Muro acompanyarà Juan Soto Ivars per explicar per què la pèrdua de la veritat en el discurs polític posa en perill la democràcia.

Tendències "marcianes"
Els reporters del programa "Quan arribin els marcians" acudiran a la cita mensual amb "Els matins" per presentar diferents artistes o tendències "marcianes".

Jornades intenses al Parlament
I al final del programa, Josep Ramoneda i Joan B. Culla tindran un espai reservat per aportar la seva mirada a les sessions del Parlament, tant de dilluns amb la baralla entre els partits del govern com de dimarts amb la compareixença dels presos.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut