Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Divendres, a partir de les 8.30

"Els matins" entrevista el vicepresident del govern amb funcions de president, Pere Aragonès

Demà, divendres, a partir de les 8.30, "Els matins", presentada i dirigida per Lídia Heredia, entrevistarà el vicepresident del govern amb funcions de president, Pere Aragonès.

Apps municipals contra la violència masclista

Diversos municipis han posat en marxa aplicacions amb un botó per contactar directament amb la policia en casos de violència masclista. Es parlarà amb el cap de la policial local del Vendrell, on fa dos anys i mig que funciona aquest sistema.

Els avis de Vicenç Villatoro

Vicenç Villatoro vindrà al plató del programa per parlar de l'últim llibre que acaba de publicar,  "La casa dels avis", una novel·la que explica la història real de la seva família materna.

Lectura sobre la pobresa

Després de la mort per fred de tres persones que vivien al carrer, Anna Guitart proposarà un assaig de la novel·lista Ana Mesa sobre la pobresa, "Silencio administrativo".

La taula d'"Els matins"

Amb l'actualitat condicionada per la data de la convocatòria electoral, Fidel Masreal, Liliana Arroyo i Jordi Barbeta participaran en la tertúlia. I Toni Martínez donarà una altra visió, marcada per l'humor i la crítica d'art.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

 

Anar al contingut