Lídia Heredia
Lídia Heredia
Divendres, a partir de les 8.30

"Els matins" entrevista el president del FC Barcelona, Joan Laporta

Demà, divendres, a partir de les 8.30, "Els matins", presentat i dirigit per Lídia Heredia, entrevistarà el president del FC Barcelona, Joan Laporta.

Passaport covid, ara sí

El programa visitarà bars, restaurants i gimnasos per comprovar com s'aplica l'obligatorietat de demanar el passaport covid per entrar en aquests locals.  

Què és la violència obstètrica?

El president de la Societat Catalana de Ginecologia, Oriol Porta, i la periodista Esther Vives, autora de "Mama desobedient", buscaran punts d'encontre sobre què ha de millorar en les pràctiques mèdiques als parts.

Oficines bancàries en extinció

S'analitzaran causes i efectes de la disminució d'oficines bancàries per l'aposta de les entitats per les gestions des del mòbil, amb el director de la consultora CBRE, Xavier Güell.

Falten instal·ladors de plaques

L'augment de la demanda de plaques fotovoltaiques ha posat de manifest la falta de professionals formats. Ho explicarà Raül Rodríguez, director general de la Federació de Gremis d'Instal·ladors de Catalunya.

La taula d'"Els matins"

Farem l'anàlisi de l'actualitat amb Sílvia Barroso, João França i Francesc-Marc Álvaro. Toni Martínez repassarà la setmana política, passada pel prisma de l'art. I Anna Guitart proposarà lectures relacionades amb els titulars.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut