Dijous, a partir de les 8.30

"Els matins" entrevista el doctor Josep Maria Argimon, secretari de Salut Pública

Demà, dijous, a partir de les 8.30, una nova edició d'"Els matins". Amb quines restriccions es celebrarà el Nadal? Com es gestionarà la desescalada a partir d'ara? Lídia Heredia ho preguntarà al secretari de Salut Pública, el doctor Josep Maria Argimon. També se li consultarà si, el 2021, tothom qui ho vulgui podrà vacunar-se contra la Covid-19.

Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"

El sistema de salut pública, en perill?

Beatriz González López-Valcárcel, catedràtica de Mètodes Quantitatius en Economia i Gestió, serà al plató per parlar de si la pandèmia pot ser un estímul per revertir les retallades a la sanitat pública o, en canvi, suposa l'estocada final. A la presidenta sortint de la Sociedad Española de Salud Pública y Administración Sanitaria se li preguntarà quines són les claus perquè el sistema públic sigui viable.

Guerra al país del Nobel de la Pau

A principis de mes va esclatar la guerra al nord d'Etiòpia. Un conflicte dirigit pel vigent Premi Nobel de la Pau, el primer ministre Abiy Ahmed. El programa entrevistarà un cooperant que s'ha pogut escapar de la zona del conflicte i es parlarà de les conseqüències polítiques de la guerra amb Agus Morales, director de la revista 5W.

Aquest dimecres, es conversarà també amb Juan Soto Ivars, periodista especialitzat en xarxes. Explicarà, amb tots els ets i uts, el cas de l'estudiant d'infermeria Elena Cañizares.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut