Lídia Heredia
Lídia Heredia
Dijous, a partir de les 8.30

"Els matins" entrevista el director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel

Dijous, a partir de les 8.30, "Els matins", presentat i dirigit per Lídia Heredia, entrevistarà, després d'aquests dies de pont, el director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, per analitzar el funcionament de les autopistes sense peatge i l'aplicació de les novetats a la llei del trànsit

Un sindicat per al futbol femení

Es preguntarà a la presidenta de Futpro, Amanda Gutiérrez, per què les futbolistes han hagut de crear un sindicat exclusiu per a jugadores.

L'estrella de la Sagrada Família

El programa tornarà a la Sagrada Família per parlar amb veïns i comerciants, després que a la nit s'hagi estrenat la il·luminació de l'estrella que culmina la torre de Maria.

El guanyador de l'últim Herralde

Es conversarà amb Javier Pérez Andújar, que presentarà la seva última novel·la, "El año del búfalo", que el jurat del Premi Herralde ha qualificat de festa de la intel·ligència i del sentit crític.

Un infiltrat a Corea del Nord

Amb el professor de Relacions Internacionals del King's College de Londres Ramón Pacheco ens endinsarem en la realitat del país més tancat del món i en la història de l'infiltrat que protagonitza el documental que dimarts va emetre "Sense ficció".

La taula d'"Els matins"

Álex Sàlmon, Carles Fernández i Esther Vera participaran en la tertúlia del programa.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut