Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dijous, a partir de les 8.30

"Els matins" entrevista el conseller d'Interior, Miquel Sàmper

Demà dijous, a partir de les 8.30, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, després de la seva compareixença al Parlament d'aquest dimecres. i enmig del debat sobre el model d'ordre públic.

Empresaris i protestes

Se li preguntarà al president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, pel manifest i per l'acte on mostren el seu rebuig als incidents en les protestes al carrer, i se li demanarà sobre les mesures que proposen per disminuir l'atur i la precarietat laboral.

Fertilització i celiaquia

L'ecòleg Josep Peñuelas presentarà l'estudi que ha liderat en què relacionen l'increment de l'ús del nitrogen com a fertilitzant als camps de blat amb la malaltia celíaca.

Renúncia per no ser negra

Amb l'especialista en xarxes Juan Soto Ivars es comentarà la renúncia de la traductora holandesa de la poeta Amanda Gorman per no ser de la mateixa raça que l'autora.

El boom dels patinets

Es parlarà de l'augment dels patinets elèctrics, que a l'Àrea Metropolitana de Barcelona s'han multiplicat per quatre, i veurem com la regulació és diferent segons el municipi.

Sanitaris amb Covid

Es podran conèixer els casos de diverses persones que es van infectar de Covid les primeres setmanes, quan els equips mèdics no tenien prou equips de protecció i sabrem quines conseqüències encara tenen, gairebé un any després.

La tertúlia del programa

Esther Vera i Jordi Mercader seran al plató d'"Els matins" per analitzar l'actualitat del dia.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

 

Anar al contingut