Dilluns, a partir de les 8.00

"Els matins" entrevista el conseller d'Interior, Miquel Buch

Dilluns, a partir de les 8.00, "Els matins", dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà el conseller d'Interior, Miquel Buch

Els pressupostos, al Congrés
El programa connectarà amb el Congrés dels Diputats, perquè s'hi presenten els primers pressupostos de Pedro Sánchez, que a hores d'ara no tenen garantida l'aprovació.

L'anàlisi de l'actualitat
Milagros Pérez Oliva, Jordi Barbeta, Antoni Puigverd i el catedràtic de Dret Penal Jordi Nieva participaran en la tertúlia.

Lloguers disparats per fons d'inversió
Es coneixerà el cas d'uns veïns de Rubí a qui han apujat els lloguers dels pisos de protecció social, que ara pertanyen a un fons d'inversió. Alguns ja s'han vist obligats a marxar.

30 anys de Monica Green
També passarà pel plató d'"Els matins" la cantant de soul i funky Monica Green, que acaba de celebrar amb un concert els 30 anys que fa que actua a Catalunya.

La tertúlia esportiva
Com cada dilluns, els esports posaran punt final al programa amb el repàs de l'actualitat del cap de setmana. També es conversarà amb el president del Terrassa, que ha aconseguit recuperar els drets d'ús de seu propi escut després d'una dura crisi econòmica.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut